Τίτλος: | Θέματα υγιεινής τροφίμων και διατροφής |
Συγγραφείς: | Θ. Αλεξανδρόπουλος |
Είδος υλικού: | τυπωμένο κείμενο |
Εκδότης: | Αθήνα : Ίων/Έλλην, 1993 |
ISBN/ISSN/EAN: | 978-960-405-426-8 |
Μέγεθος: | 258 σ. |
Γλώσσες: | Νέα Ελληνικά (1453-) |
Ταξινομικός αριθμός: | 641.3 |
Αντίτυπα (1)
Κωδικός αντιτύπου | Ταξινομικός αριθμός | Είδος υλικού | Τοποθεσία | Τμήμα | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|---|
1711 | 641.3 ΑΛΕ | Βιβλίο | Βιβλιοθήκη Γυμνασίου Μούδρου | Τεχνολογία (εφαρμοσμένες επιστήμες) | Διαθέσιμο για δανεισμό Διαθέσιμο |